Her ayın son Salı sabahı kahvaltıda buluşan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) 14 meslek komitesinin üyeleri, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

KUTSO Sosyal Tesisi Âlâ Restoran’daki kahvaltılı toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nafi GÜRAL, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 14 meslek komitesinin başkan ve üyeleri katıldı.

Kahvaltının ardından konuşma yapan, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖZOTRAÇ, odamız çalışmaları hakkında bilgi vererek, Meslek Komite toplantılarının önemine değindi.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi GÜRAL ise, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerine dair değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından, her bir meslek komitesi, KUTSO hizmet binasında kendilerine özel olarak tahsis edilmiş olan çalışma odalarında, aylık olağan toplantılarını yaptı.