TOBB / ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI BİRLİĞİ (IRU)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) tarafından 6 – 8 Kasım 2018 tarihleri arasında Umman – Maskat’ta 70. lRU Dünya Kongresi düzenleneceği, ekonomilerin lokomotif sektörlerinden biri olan karayoluyla yolcu ve yük taşımacılığında küresel ölçekte önemli bir rol oynayan ülkemizin ve sektör temsilcilerimizin, anılan Kongrede temsilinin önem taşımakta olduğu belirtilmektedir.

Bu kapsamda, lojistik, yolcu ve yük taşımacılığı ve bilgi teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren ülkemiz firmalarının dünya çapında bilinirliklerini ve rekabet güçlerini arttırarak, küresel düzeyde kamu ve özel sektör paydaşları ile bir araya gelme fırsatından yararlanmaları amacıyla çeşitli sponsorluk paketleri hazırlanmış olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu organizasyon ile ilgilenen firmaların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği personeli Elif Tangil (elif.tangil@tobb.org.tr) ile iletişime geçmeleri hususunu bilgilerinize sunarım.

IRU DÜNYA KONGRESİ BROŞÜRÜ