Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız ve KÜSAD Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Pak, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Hasan Öncel ev sahibi olarak hazır bulundu.

KUTSO’nun sanata ve sanatçıya vermiş olduğu önem ve desteklerden dolayı teşekkür eden KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, “Kütahya Kültür ve Sanat Derneği olarak hedeflerimiz, ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalarımızı sürdürerek Sanatçı Şehri Kütahya’mızın tanıtımına katkıda bulunmak ve Kütahya sanatçılarını hak ettiği yere taşımaktır” dedi.

Derneğin göstermiş olduğu gayretli ve başarılı çalışmalar ile Kütahya ya katmış oldukları değerden dolayı tebrik eden, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, şunları söyledi, “Kütahya Kültür ve Sanat Derneği’nin çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz, derneğinizin gösterdiği başarı takdire şayan, Odamız adına şükranlarımızı sunarım.”

İyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.