Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, üyelerinden Vig Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketini ziyaret etti.

Ziyarette, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Vig Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Volkan Güngören ve İşletme Müdürü Ömer Aksu ile görüş alış verişinde bulundu.

Türkiye’yi kalkındıracak genç kuşak iş adamı ihtiyacını dile getiren KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, şunları söyledi, “Kütahya’nın otomotiv ve yan sanayi sektörünün başkenti olmasını arzuluyoruz. Yerli otomobil konusunda bazı çalışmalarda bulunduk, Anadolu grubuna bir ziyaret gerçekleştirdik ve ileriki zamanlarda otomotiv çalıştayı düzenlemeyi planlıyoruz.” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Volkan Güngören, KUTSO’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, 2019 yılı sonuna kadar Kütahya’da kapasite artışına gidecekleri müjdesini verdi.

Ayrıca, sektörel hususlarda bilgi alınarak, iş dünyasına dair konularda istişare yapıldı. Üyelere yönelik hizmet ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşılarak, üyelerin talepleri doğrultusunda KUTSO’nun çalışmalarına yön verdiği ifade edildi.

İyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın