RUMELİ TÜRKLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Bilgen ve beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, iyi dileklerini paylaştı.  Başkan Bilgen, derneğin yapısı, faaliyetleri ve etkinliklerine ilişkin bilgi sunarak, KUTSO heyetine hayırlı olsun temennisini iletti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO’nun seçim sonrasında oluşan organları, görev dağılımı, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaşıldı. Sivil toplum kuruluşlarının, şehir açısından, sanat, eğitim, ticaret gibi birçok alanda önem taşıdığı, birlik ve beraberliğin sağlanması için etkili bir faktör olduğu dile getirildi.

Karşılıklı teşekkür ve iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.