Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü yetkilileri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

 

TKDK Kütahya İl Koordinatörü Ahmet Yazar ve beraberindeki heyetin ziyaretinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, gerçekleştirdiği faaliyetler ve planlanan çalışmaları hakkında bilgi vererek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

KUTSO’nun en önemli paydaşlarından birisinin TKDK olduğunu belirten Başkan Özotraç, iki kuruluş arasındaki güçlü ve etkili işbirliğinden dolayı teşekkür etti. Bu iletişim ve işbirliğinin, şehre, bölgeye ve ülkeye katkı sağlayacak şekilde artarak sürdürülmesinin arzu edildiğini belirtti.

TKDK Kütahya İl Koordinatörü Ahmet Yazar ise KUTSO Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek, KUTSO ve üyeleriyle işbirliğinin artırılarak devam etmesinin şehre ve bölgeye olumlu katkılarda bulunacağını belirtti. TKDK’nın kurumsal yapısı, çalışma alanları ve sunduğu hizmetlere ilişkin bilgiler veren Yazar, Kütahya’daki işletmelerin, desteklerden daha fazla yararlandırılması için işbirliğinin sürdürüleceğini ifade etti. KUTSO ile TKDK Kütahya İl Koordinatörlüğü’nün iyi bir iletişim ve işbirliği içerisinde olduğunu belirterek, KUTSO’nun kurumun çalışmalarına sağladığı katkılardan memnuniyet duyulduğunu sözlerine ekledi. Kütahya’daki işletmelerin, sadece yerel ve bölgesel değil, ulusal desteklerden de yararlanmalarının sağlanması için çalışmalar planlandığını dile getirdi.

Başkan Özotraç’ın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

 

Haber: KUTSO Basın