GERİ ÖDEMESİZ 150 BİN TL DESTEKLİ BİREYSEL GENÇ GİRİŞİM (BİGG GARAJ) PROGRAMI SEMİNERİ

TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile Odamız işbirliğinde, 07 Eylül 2018 Cuma günü, saat 10.00’da, odamızda gerçekleştirilecek, “TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı” bilgilendirme seminerine teşrifinizi bekleriz.

TÜBİTAK BİGG Programı, TÜBİTAK’ın genç girişimcileri, AR-GE ve inovasyon içeren teknoloji tabanlı iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için, 150.000 TL. hibe ile desteklediği bir program olup, bu programa ilişkin detaylı bilgi ekte yer almaktadır.

Seminere katılmak isteyen üyelerimiz, buradan online kayıt yapabilirler.

TOBB ETÜ BiGG GARAJ-Bilgi Notu

BİREYSEL GENÇ GİRİŞİM (BİGG) PROGRAMI HAKKINDA

TÜBİTAK BİGG Programı, TÜBİTAK’ın genç girişimcileri, AR-GE ve inovasyon içeren teknoloji tabanlı iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için, geri ödemesiz 150.000 TL. hibe ile desteklediği bir programdır.

2015 yılından bu yana TOBB ETÜ’nün yürütücüsü olduğu TÜBİTAK BİGG Programı kapsamında, Teknoloji ve Yenilik Tabanlı AR-GE Projeleri için 14 ilde eğitimler ve mentorluklar verilerek, TÜBİTAK tarafından açılan üç çağrı döneminde toplam 40 girişimcinin kendi işini kurması için toplamda 6 milyon TL. hibe alması sağlanmıştır.

07 Eylül 2018 –  Cuma

Kayıt

Kayıt: 09.40-10.00

Seminer:  10.00 – 12.00

Seminere kayıt gereklidir.

Online kayıt buradan yapılabilir.

Online Kayıt için son tarih ve saat:

06 Eylül 2018 – Perşembe, Saat:15.00

Yer KUTSO 2.Kat salonu