Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Yeni göreve başlayan KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe ve beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, iyi dileklerini paylaştı.

Başkan Bintepe, yeni yönetim kurulu ile derneğin yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaştı. Planladıkları çalışmalardan söz ederek, Kütahya için daha aktif çalışmalar hedeflediklerini, bu çalışmalarda KUTSO ile görüş alış verişi ve işbirliği yapmayı istediklerini ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Özotraç, KUTSO’nun faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı. KÜGİAD heyetini yeni görevlerinden dolayı tebrik eden ve başarı dileyen Özotraç, sivil toplum kuruluşlarının, şehir açısından önem taşıdığını, birlik ve beraberliğin sağlanması için etkili bir faktör olduğunu dile getirerek, KUTSO’nun işbirliğine hazır olduğunu belirtti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.