İYİ PARTİ HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ile beraberindeki milletvekilleri ve Kütahya il teşkilatı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.  

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Öncel ve Ahmet Y.Yazaroğlu ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, ekonomiye ve iş dünyasına ilişkin genel değerlendirmelerde bulunularak, bölgenin ve ülkenin ekonomik ve sosyal durumu istişare edildi. Karşılıklı görüş alış verişi yapılan ziyarette, İyi Parti heyeti tarafından, bölgede gerçekleştirilen ziyaretler ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşılarak, bu ziyaretlerin tüm ülke genelinde yapılacağı belirtildi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetleri ile KUTSO öncülüğünde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Öncel, şehrin gelişmesi ve kalkınması için halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunun, KUTSO yetkilileri tarafından her platformda dile getirildiğini belirtti. KUTSO’nun, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler ve tüm paydaşlarla işbirliğini önemsediğini ve bu yönde çalışmalar yürüttüğünü ifade etti. Bu çerçevede,  şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi gelişmesine katkı sağlamak için tüm paydaşların işbirliği yapması gerektiğini vurguladı.

 

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

 

 

 

 

 

 

Haber: KUTSO Basın