KUTSO’DA EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Ekim ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 “Yeni üyelere berat takdimi”

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel tarafından takdim edildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen ve KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komitesi başkanlarının katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Olağan gündem maddelerinde yer alan konuların görüşülerek, ilgili kararların alındığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu aylık faaliyet raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi M.Selman Hatipoğlu, aylık mizanı haziruna sundu.

Meclisten Bir Ses gündeminde hitap eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel’e, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından, günün anısına plaket takdim edildi. KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç,  12-14 Ekim 2018 tarihlerinde KUTSO heyetiyle gerçekleştirilen Gaziantep ziyaretine ilişkin bilgi paylaştı.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Ekim ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

 

Haber: KUTSO Basın