Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Kütahya Barosu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Barosu Başkanı Av.Ahmet Atam ve beraberindeki heyetin hazır bulunduğu ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun yürüttüğü çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi paylaştı. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumla ilgili değerlendirmelerini aktaran Özotraç, iş dünyasının gücü ve hassasiyeti sayesinde, herhangi bir sorun yaşanmadan, ekonominin olumlu yönde gelişme sağlayacağını belirtti. Ayrıca, KUTSO’nun paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiğini, şehrin, bölgenin ve ülkenin gelişmesinde katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, göreve ve işbirliğine hazır olduğunu vurguladı.

Sosyal ve ekonomik güncel konularda istişare yapılan, şehirdeki gelişmelerin de değerlendirildiği ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemi dile getirilerek, etkisinin artırılması yönünde görüş bildirildi. İki kurum arasındaki işbirliği konuları müzakere edilerek, iş dünyasına yönelik faaliyetler planlanabileceği belirtildi.

Kütahya Barosu Başkanı Av.Ahmet Atam, KUTSO’nun işbirliğinden ve ziyaretinden memnuniyet duyulduğunu dile getirerek teşekkür etti. İşbirliğinin geliştirilerek karşılıklı sürdürüleceğinin belirtilmesi ve iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın