Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile buluştu.

Öğretim görevlilerinin refakat ettiği Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile sohbet ederek, çalışma hayatına ilişkin görüş ve tavsiyelerini dinledi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç; “Eğitime büyük önem veriyoruz”

Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, sunduğu hizmetler ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi paylaştı. KUTSO’nun eğitime büyük önem verdiğinden bahisle, her yıl TOBB ve KUTSO finansmanıyla, ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı yapıldığını, Kütahya’ya yeni bir üniversite kazandırılması amacıyla çalışmalar sürdürüldüğünü belirtti.

“Gençlerimiz dilimize ve kültürümüze sahip çıkmalı”

Sosyal yaşam ve iş yaşamına dair tecrübelerini ve tavsiyelerini aktaran Özotraç, öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. Gençlerin, dilimize ve kültürümüze sahip çıkmalarını ve doğru kaynaklardan bilgi edinmeleri gerektiğine ilişkin tavsiyelerde bulundu. Neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ve öğrencilerin memnuniyetlerini dile getirdiği buluşma, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ve karşılıklı iyi dileklerin belirtilmesiyle son buldu.

Haber: KUTSO Basın