KÜTAHYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş ile beraberindeki Şube Müdürü Murat Tekeli, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) nezaket ziyaretinde bulundu. 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, tarım ve gıda sektörüne ilişkin müzakere yapılarak, ilimizin ve ülkemizin sektördeki durumu hakkında görüş alışverişi yapıldı. Başkan Özotraç, KUTSO’nun üyelerine sunduğu hizmetler ve gerçekleştirdiği faaliyetlere dair bilgi paylaşarak, köylünün en büyük sorununun, ürettiğini satamamak olduğunu ifade etti. KUTSO’nun paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiğini, şehrin, bölgenin ve ülkenin gelişmesinde katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, göreve ve işbirliğine hazır olduğunu vurguladı.

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammed Ender Gümüş, Kütahya’nın tarım, orman ve gıda açısından avantajlarından bahsetti. Kütahya’daki zengin termal kaynaklardan dolayı, seracılık açısından, ülkemizin en ideal şehri olduğunu belirtti. KUTSO ile işbirliğinden duyulan memnuniyeti dile getirerek, söz konusu işbirliğinin geliştirilerek sürdürülmesini diledi. Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla, ziyaret sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın