KUTSO’DAN KÜTAHYA SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Vural Kavuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile beraberindeki KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektör Kavuncu’ya hayırlı olsun dileklerini sundu.

Ziyarette, KUTSO Başkanı Özotraç, şehirdeki paydaşların işbirliğinin önemli olduğunu vurgulayarak, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ile üniversite sanayi işbirliği kapsamındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. KUTSO’nun, Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile de şehre katkı sağlayabilecek, iş dünyasına yönelik işbirliğine hazır olduğunu belirtti. Zafer Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili gelişmelere ilişkin de bilgi paylaşan Özotraç, Kütahya’nın zenginleşmesine katkı sağlayacak yatırımlara vesile olacağını söyledi.

Rektör Prof.Dr. Vural Kavuncu ise, KUTSO’nun şehirde öne çıkan bir kurum olduğunu, sağladığı katkılardan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Üniversitenin kuruluş aşaması ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşan Kavuncu, şehirdeki sağlık hizmetlerinin, daha nitelikli ve kapsamlı sunulmasına katkı sağlamak üzere faaliyetler yürütüldüğünü belirtti. Ayrıca, rehabilitasyon, sağlık turizmi gibi alanlarda çalışmalar planlandığını, iş dünyasının temsilcileri olarak, KUTSO’nun da öneri iletmesinin faydalı olacağını söyleyerek, KUTSO heyetine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.