Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından, TOBB ETÜ SEM işbirliğinde, Adnan Erbaş’ın sunumu ile düzenlenen “Kişisel ve Kurumsal İmaj Yönetimi” eğitimi, KUTSO toplantı salonunda yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜ SEM) eğitmeni ve danışmanı, devlet tiyatrosu sanatçısı, davranış bilimleri ve iletişim uzmanı Adnan Erbaş, kişisel ve kurumsal imajı oluşturan öğeler, imajın çalışanlara ve kuruma etkileri konularında bilgi paylaştı. Kişisel ve kurumsal iletişimin, kurumsal kültür ve kimliğin önemi, bunların imaja yansıması, konuşma, dinleme, beden dili, giyim tarzı gibi unsurların kişisel ve kurumsal imaja etkileri hakkında bilgi vererek, dikkat edilmesi gereken hususları aktardı.

Adnan Erbaş’ın, iş ve aile hayatından örnekleri paylaştığı eğitime katılanlar, coşkulu ve keyifli sunumu, yoğun ilgi ve dikkatle dinledi. Hem iş hayatı, hem de sosyal hayatta önem taşıyan ipuçlarının da paylaşıldığı eğitimde eğlenceli anlar yaşandı. Coşkulu ve keyifli sunumdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren katılımcılar, düzenlenen eğitim programlarından dolayı, KUTSO yetkililerine teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın