KUTSO’DAN KOMUTANA ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv.Tuğg.Necati Gündüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, başkan yardımcıları, meclis divan üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ile genel sekreter katıldı.

Hayırlı olsun dileklerinin sunulduğu ziyarette, şehrimizdeki ve ülkemizdeki ekonomik gelişmeler ile savunma sanayideki olumlu gelişmeler değerlendirildi. Kütahya’da ihracat açısından olumlu ve sevindirici ilerlemelerin olduğu ifade edilerek, bu gelişmelerin şehre etkilerine ilişkin görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca, KUTSO’nun görev alanları, kurumsal yapısı, yürüttüğü çalışma ve faaliyetlere ilişkin bilgi paylaşılarak, paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiği vurgulandı. KUTSO’nun,  şehrin, bölgenin ve ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, göreve ve işbirliğine hazır olduğu dile getirildi.