İstişare Toplantısı Hk. (Bursa)

Sayın Üyemiz;

Bursa Ticaret Borsasından, Odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Bankalar Birliği {TBB), reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla seçilen belli şehirlerde Oda ve. Borsa üyelerimizle birlikte ortak toplantılar düzenlenmesini kararlaştırmıştır.

Bu kapsamda 25 Aralık 2018 Şah günü Bursa’da TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ve Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı , BTSO Yönetim
Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların. ( İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı-Kredi, HalkBank, VakıfBank, TEB, ING, Eximbank, OdeaBank, ŞekerBank, CitiBank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla BTSO Çok  Amaçlı Salonu’nda  saat 10:00’da istişare toplantısı düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu toplantıya, tüm üyelerinizin davetli olduğunu bilgi ve değerlendirmenize sunarım.