ÖZEL KÜTAHYA HASTANESİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Özel Kütahya Hastanesi yetkilileri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Özel Kütahya Hastanesi Genel Müdürü Hasan Hüsnü Altuntaş, çalışmaları hakkında bilgi sundu. Hastanede yürütülen faaliyetler ile planlanan proje ve çalışmalara ilişkin bilgi paylaşarak, KUTSO heyetiyle görüş alışverişinde bulundu. Kütahya için de önem taşıyan sağlık sektöründe, projeler ve farkındalık oluşturacak faaliyetler gerçekleştirilmesinin yararlı olacağını belirtti. Ayrıca, iş dünyasını temsil eden KUTSO ile işbirliği yapılmasının arzu edildiğini ifade ederek, görüşmeden memnuniyet duyulduğunu dile getirdi.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özotraç ise KUTSO’nun kurumsal yapısı ve çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Kütahya’ya yeni yatırımlar kazandırma yönünde, paydaş kurum ve kuruluşlarla işbirliği faaliyetleri yürütüldüğünü ifade etti. Kütahya’da gerçekleştirilen yeni yatırımların, KUTSO tarafından sevinçle karşılandığını belirterek, şehrin ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı, hastane yetkililerine teşekkür etti. Özotraç’ın, ziyaretten memnuniyet duyulduğunu belirterek, iyi dileklerini paylaşmasının ardından, ziyaret programı sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın