Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Aralık ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

“Yeni üyelere berat takdimi”

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen ve KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komitesi başkanlarının, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler İl Kurulu Başkanı ile TOBB Kütahya Oda/Borsa Akademik Danışmanının da katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Olağan gündem maddelerinde yer alan konuların görüşülerek, ilgili kararların alındığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu aylık faaliyet raporunu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu, mali konuları haziruna sundu. Meclisten Bir Ses gündeminde hitap eden Meclis Üyesi Nurettin Korkmaz’a, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından, günün anısına plaket takdim edildi.

“KUTSO temsilcilerinden bilgi sunumu”

Kurum ve kuruluşlardaki KUTSO temsilcilerinin bilgi sunumlarında ise KUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu Kütahya 1.OSB’deki gelişme ve çalışmalar, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Kütahya 2.OSB’deki faaliyetler, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Kütahya Altıntaş Zafer OSB’de devam eden çalışmalar hakkında, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Kütahya’da yürütülen turizm ve termal alanındaki faaliyetler, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, 2018 yılında KUTSO tarafından gerçekleştirilen eğitim/seminerler, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi gereğince A seviye akredite oda olan KUTSO’da sürdürülen çalışmalar, Meclis Üyesi Mehmet Hilmi Çetin, 21-23 Aralık 2018 tarihlerinde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da teşrifiyle, TOBB’da düzenlenen ve KUTSO heyetiyle katılım sağlanan TOBB Meclis Üyeleri bilgilendirme seminerleri, TOBB Kütahya Oda/Borsa Akademik Danışmanı Dr.Öğretim Üyesi İçlem Er, TOBB’da katıldığı akademik danışmanlar toplantısı konularında bilgi paylaşmışlardır.

“TOBB, odalar ve borsaların görüşlerini önemsiyor”

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, TOBB seminerine KUTSO heyetiyle katılım sağlandığından bahisle, bu programda, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşme yapıldığını, seminer programına ilişkin görüş, tavsiye ve önerilerin kendisine iletildiğini belirtti. TOBB Başkanı tarafından oda borsaların görüşlerinin önemsendiğini, özellikle KUTSO önerilerine değer verildiğini, bu nedenle TOBB’a iletilmek üzere, üyelerin görüş ve önerilerini KUTSO’ya aktarmalarından memnuniyet duyulacağını ifade etti.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Aralık ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ve yeni yıla dair iyi dileklerin sunulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın