Üyelerin talepleri çerçevesinde, yıl boyunca farklı konularda düzenlenecek olan KUTSO Akademi eğitim seminer programları başladı.

KOSGEB Kütahya İl Müdürlüğü işbirliğindeki “KOSGEB Destekleri” semineri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, KOSGEB Kütahya İl Müdürlüğü uzmanları Mustafa Balçın ile Yasin Tunçay tarafından sunum yapıldı.

Sunumlarda, KOSGEB’in hizmetleri, KOBİ’lerin yararlanabileceği faaliyetler, desteklenen sektörler hakkında bilgi verildi. Ayrıca, destek programlarının türleri ve kapsamı, başvuru şartları ile işletmelerin bu desteklerden nasıl yararlanabileceği konularında ayrıntılı bilgi paylaşıldı. Katılımcı sorularının, uzmanlar tarafından cevaplandırılmasının ardından program sona erdi.