KÜTAHYA CHP HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KUTSO) ziyaret etti.

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı ve CHP Kütahya Belediye Başkan adayı Eyüp Kahveci ile beraberindeki heyetin ziyaretinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetlerine, TOBB çatısı altında şehrimiz ve bölgemizde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara, KUTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve işbirliğine önem verdiğini vurguladı.

CHP Kütahya Belediye Başkan adayı Eyüp Kahveci, KUTSO heyetine yapılan ziyaretten memnuniyet duyulduğunu, sivil toplum kuruluşlarının şehir açısından önemli olduğunu dile getirdi. Kütahya’nın sorunlarına çözüm bulmak noktasında, şehrin gelişimi için yol haritası oluşturma çalışmalarından söz ederek, kurumlar arası iletişim ve işbirliğinin iyileştirilmesi hususlarında gayret gösterileceğini ifade etti. Planlanan çalışmalarına ilişkin bilgi sunarak, KUTSO yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından, ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın