KÜTAHYA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN KUTSO’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey’i makamında ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO tarafından yürütülen çalışma ve faaliyetlere ilişkin bilgi paylaştı. Yerel paydaşlarla işbirliğine önem verildiğini, bu birlikteliği sağlayan illerin başarıya ulaştığını vurgulayarak, bu hususun Kütahya’da güçlendirilmesi için gayret gösterildiğini dile getirdi.

Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, hükümlülere mesleki bilgi ve beceri kazandırılması ve yeni hizmet binası çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Ziyaretin sonunda, KUTSO’nun Kütahya Adliyesine katkıları ve işbirliği çalışmalarından dolayı, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey tarafından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’a teşekkür plaketi takdim edildi.