KUTSO’DAN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve beraberindeki KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Kurt’u ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı, sunduğu hizmetler ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Kütahya’nın, sosyal ve ekonomik durumuna ilişkin değerlendirme yapılarak, görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, şehrin ve bölgenin gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarda, KUTSO’nun paydaşlarıyla güçlü işbirliğine önem verdiği vurgulandı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Kurt ise yapılan çalışmalar ve bu yıl düzenleyecekleri hibe-teşvik projelerine ilişkin bilgi vererek, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.