Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi’nden (ICC) Odamıza gönderilen yazıda;

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde Ticaret Bakanı Sn. Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla 27 Mart 2019 tarihinde Istanbul’da Swissotel’de düzenlenecek olan “Dijital Çağda Türkiye için Fırsat Arayışları: Kamu Politikaları, İnovasyon ve Büyüme” başlıklı uluslararası konferansa  yapılacağı bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

KAYIT BİLGİLERİ
Konferans kayıt formunun http://ice.tobb.org.tr/iccturkiyerekahetkonferansi adresin en en geç Mart 2019 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir.

Daha fazla bilgi için:

Tel: 90 312 219 4254 (55-56-57)
Faks: 0.312.219 42 58
E-posta: icc-tr@tobb.org.tr

YER

Swissotel The Bosphorns, Istanbul

(Adres: Visnezade Mah. Acisiz Sok NO:19 J Macka, Besiktas, Istanbul 34357)

DİJİTAL ÇAĞDA TÜRKIYE İÇIN FIRSAT ARAYIŞLARI: KAMU POLİTİKALARI, İNOVASYON VE BÜYÜME