Üyelerin talepleri doğrultusunda, yıl boyunca farklı konularda düzenlenecek olan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi eğitim ve seminerleri devam ediyor.

Mesleki Yeterlilik Kurumu, TOBB MEYBEM A.Ş. ve KUTSO işbirliğindeki “Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu, Teşvikler ve Destekler” semineri, KUTSO salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Birim Koordinatörü Uzman Abdullah Özdemir, MYK Uzman Yardımcısı Özgen Uludağ, TOBB MEYBEM A.Ş. Belgelendirme Müdürü Yasemin Sezer konuk edildi. Konuklar tarafından, belge zorunluluğuna ilişkin yasal şartlar, belge zorunluluğu olan sektörler ve meslek dalları, çalışanların teşvikten yararlanması, bu konudaki başvuru şartları, işveren prim desteği ve KOSGEB desteği gibi konularda bilgiler verilerek, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.