TSE EGE BÖLGE KOORDİNATÖRÜ KÜRŞAT YILMAZ’DAN KUTSO’YA ZİYARET

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörü Kürşat Yılmaz ve TSE Kütahya İl Temsilcisi Erhan Özger, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bölgesel faaliyet alanları içerisindeki ticaret ve sanayi odalarını ziyaret ederek TSE’nin sürekli yenilenen faaliyetleri hakkında bilgi paylaşan Yılmaz, Kütahya’daki işletmelere verilen hizmet kalitesinin daha da artarak devam ettirilmesi amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmalardan söz etti.

Standard hazırlama sürecinde sanayicinin yer almasının önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, her türlü mal ve hizmetin kusursuz bir şekilde alıcısıyla bulaşabilmesi için ilk şartın, uluslararası standartlara uygun üretim ve hizmet gerçekleştirmek olduğunu belirtti. Uluslararası standartları oluştururken, sanayicilerin üretim teknolojilerindeki uygulamalarından yararlandıklarını belirten Yılmaz; “Bu anlamda sanayicilerimiz en önemli paydaşlarımızdır. Standard hazırlama süreçlerine, teknik komitelerimize sanayicilerimizin verdikleri destekle, uluslararası alanda biz de üreticimizin, sanayicimizin ve tüketicimizin sesi olabiliyoruz. TSE ve Kütahyalı sanayicilerimiz arasında iletişim köprümüz olan KUTSO’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TSE Ege Bölge Koordinatörü Kürşat Yılmaz, KUTSO hizmet binası içerisinde TSE Kütahya temsilciliğine tahsis edilen alan için de teşekkürlerini sunarken, “Kütahya İl Temsilciliğimiz ile sanayicimize, üreticimize en hızlı şekilde hizmet vermeyi hedefliyoruz. TSE ve KUTSO işbirliğinde, üretici ve tüketicinin her zaman yanında olacağız. Bundan sonra iki kurumun birlikte gerçekleştireceği yeni çalışmalar ile hizmet alanlarımızı da genişletmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ise KUTSO’nun yürüttüğü çalışma ve faaliyetlere ilişkin bilgi paylaşarak, ilin ve bölgenin, sosyal ve ekonomik açıdan geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda, paydaşlarla işbirliğine büyük önem verildiğini vurguladı. TSE ile işbirliğinin, üyelerin ve ilin menfaatine yarar sağlayacak şekilde artarak sürdürülmesinin sevindirici olduğunu belirterek, ziyaretten memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

Haber: KUTSO Basın