Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Şubat ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen ve KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile meslek komitesi başkanlarının katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Olağan gündem maddelerinde yer alan konuların görüşülerek, ilgili kararların alındığı toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından aylık faaliyet raporu,  Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu tarafından mali konular sunuldu.

Meclisten Bir Ses gündeminde, “Kütahya’da Tarım Sektörü” konulu sunumuyla haziruna hitap eden KUTSO Meclis Üyesi İbrahim Yavuz’a, günün anısına plaket takdim edildi.

KUTSO Hukuk Müşavirliği görevini uzun yıllar yürütmüş olan Avukat ve Yeminli Mali Müşavir Mustafa Dönmez’e, gayretli ve fedakâr çalışmaları ile sağladığı katkılardan dolayı, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Mustafa Dönmez, iş dünyasının güzide temsilcileri ile birlikte olmaktan ve KUTSO yetkilileri tarafından onurlandırılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek teşekkür etti.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Şubat ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın