Kütahya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Kütahya SMMM Odası İl Başkanı Halil Hamzaoğlu ile beraberindeki heyetin ziyaretinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

“Sivil toplum kuruluşlarının etkili dayanışması, iş dünyası menfaatinedir”
Kütahya’daki sivil toplum kuruluşları arasındaki dayanışmanın önemi vurgulanan ziyarette, iki paydaş kuruluşun işbirliğinin, iş dünyası menfaatine artırılması yönünde fikir alış verişi yapıldı.

“İşletmelerin sorunları ve çözüm önerileri için ortak çalışma yapılarak, üst kuruluşlara iletilmeli”
KUTSO ve Kütahya SMMM Odası tarafından üyelerin beklentileri doğrultusunda ortak çalışma yapılarak, işletmelerin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin hususların üst kuruluşlara ve yetkili makamlara iletilmesinde görüş birliği dile getirildi.

Kütahya SMMM Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu, KUTSO’nun yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü faaliyetlerden dolayı, KUTSO yetkililerine teşekkür etti. Her iki kuruluşun da üyelerinin aynı kitleler olduğundan bahisle, işbirliği çalışmalarından ve görüşmeden memnuniyet duyulduğunu dile getirdi.

“Türkiye İstihdam Seferberliğine destek çağrısı”
KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiğini belirterek, şehrin, bölgenin ve ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak çalışmaların sürdürüleceğini, bu çalışmalarda karşılıklı işbirliğinin önemsendiğini belirtti. Ayrıca, Türkiye İstihdam Seferberliğinin başlatıldığını, KUTSO’nun da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde bu seferberlik çalışmalarına tam destek verdiğini ifade etti. Hem iş dünyası, hem de ekonomik kalkınma hamlesi açısından istihdam seferberliğinin büyük önem taşıdığını belirten Özotraç, KUTSO’nun bu alanda yürüttüğü çalışmalara destek verilmesi çağrısında bulundu.

Kütahya SMMM Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu ise Türkiye İstihdam Seferberliği başta olmak üzere, işletmelerin yararına olan tüm konularda, KUTSO ile yürütülen etkin işbirliğinin devam ettirileceğini, ortak çalışmalara hazır olduklarını ifade etti.

Haber: KUTSO Basın