Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kamil Uçan ile İl Müdür Yardımcısı Hüsnü Balcı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, ilin ve ülkenin, sosyal ve ekonomik durumuna ilişkin değerlendirmeler yapılarak, görüş alış verişinde bulunuldu.

“Paydaşların güçlü işbirliği, ilin ve bölgenin kalkınmasında önemli bir unsurdur”

İlin, bölgenin ve ülkenin iktisadi gelişmesine katkı sağlayacak çalışmalarda, KUTSO’nun paydaşlarıyla güçlü işbirliğine önem verdiği vurgulanarak, iki kuruluş arasındaki işbirliği faaliyetlerine yönelik istişare yapıldı.

“Türkiye İstihdam Seferberliğine Kütahya kurum ve kuruluşlarından destek”

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, ziyaretten memnuniyet duyulduğunu belirterek, Türkiye İstihdam Seferberliğine ilişkin bilgi paylaştı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğündeki istihdam seferberliği çalışmalarına tam destek vermek amacıyla, KUTSO’nun faaliyetler yürüttüğünü belirtti.

Ekonomik kalkınma hamlesinde en önemli rolü üstlenen iş dünyası açısından, istihdam seferberliğinin, bu kapsamdaki destek ve teşviklerin büyük önem taşıdığını belirten Özotraç, KUTSO’nun bu alanda yürüttüğü çalışmalara tüm paydaşların destek vermesinin arzu edildiğini ifade etti.

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Kamil Uçan ise Türkiye İstihdam Seferberliği başta olmak üzere, iş dünyası menfaatine olan faaliyetlerde, KUTSO ile yürütülen etkin işbirliğinin devam ettirilmesinden ve ortak çalışmalar yapılmasından memnuniyet duyulacağını dile getirdi.

Türkiye İstihdam Seferberliğine ilişkin yaygın çalışmalar yürütülmesi ve azami desteğin sağlanması amacıyla ortak faaliyetler yürütülmesine ilişkin görüş birliğine varılarak, karşılıklı iyi dilekler sunuldu.

Haber: KUTSO Basın