Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük edilmesi amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olarak ülke genelinde oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurullarının icra komitesi üye seçimleri yapıldı.

İl koordinatörlüğü Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından yürütülen TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri seçimi, KUTSO salonunda gerçekleştirildi. İcra komitesi üyelerinin seçilmesinin ardından, icra komite üyeleri tarafından icra komitesi başkan ve başkan yardımcıları seçimi yapıldı.

KUTSO salonunda gerçekleştirilen seçime ve ardından düzenlenen toplantılara, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şule Özbek İri, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç da katıldı.

Seçimler neticesinde, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Sema Güral Sürmeli, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Ali Alper Olgun seçildi.

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcılığına Semra Tozaraydın ve Şule Arslan Ozan, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcılığına, Mehmet Orhan Düzgören, Selçuk Aşan, Ali Güvendik, İzzet Muştu, Emre Kul seçildi.

TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliklerinde, Kütahya merkezden Nuran Bağırgan, Fulya Topçuoğlu Ünal, Sibel Canbaz Kabay, Melek Eskioğlu, Pınar Ersöz, Dila Meryem Özel Tahmas, Nüfide Erdurgut, Gediz ilçesinden Umuhan Keskin ve Refiye Başer, Simav ilçesinden Sibel Aktan, İlkay Topak ve Ömür Özbeyli görev aldı.

TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliklerinde, Kütahya merkezden Murat Karaca, Pelin Tanrıkulu, Mehmet Özen, Ahmet Topbaş, Gediz ilçesinden Ahmet Türk, Simav ilçesinden Ercan Göl ve Mustafa Engin Tülü, Tavşanlı ilçesinden Ekrem Özden ve İsmail Kader görev aldı,

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, girişimci kurullarının, ilin, bölgenin ve ülkenin ekonomik gelişmesinde katkı sağlayabilecek çok önemli bir unsur olduğunu belirterek iyi dileklerini paylaştı. Girişimci kurullarının desteği ile KUTSO tarafından verimli ve etkin çalışmalar yürütmeye devam edileceğini belirten Özotraç, hayırlı olsun diyerek başarı diledi.

Haber: KUTSO Basın