Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) KUTSO Akademi tarafından, üyelerin talepleri çerçevesinde farklı konularda düzenlenen eğitim seminer programları devam ediyor.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü işbirliğindeki “TKDK Destekleri, Hibe ve Teşvikler” semineri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) salonunda gerçekleştirildi.

TKDK) Kütahya İl Koordinatörü Ahmet Yazar sunumuyla gerçekleştirilen seminerde, destekten yararlanabilecek sektörler ve hibe oranları, destek programlarının türleri ve kapsamı, başvuru şartları ve süreleri ile işletmelerin bu desteklerden nasıl yararlanabileceği konularında ayrıntılı bilgi paylaşıldı. Katılımcı sorularının cevaplandırılmasının ardından program sona erdi.