Saadet Partisi il heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 

Saadet Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Evren, Saadet Partisi Kütahya İl Başkanı Ali İhsan Oturak ile beraberindeki heyetin ziyaretinde, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

Seçim çalışmaları, yürütülen ve planlanan faaliyetleri hakkında bilgi sunan heyet, sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu dile getirerek, 31 Mart seçimlerinin sevgi ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.

Heyete başarı dileyen KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ile faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaştı.  TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sisteminde A seviye olan KUTSO’nun, yüksek kalitede hizmet sürdürmek için yaptığı çalışmalardan söz ederek, eğitime de büyük önem verildiğini belirtti.

Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimler, üniversite,  sivil toplum kuruluşları, siyaset ve halk olmak üzere, beş erkin iş birliğinin önemli olduğunu vurgulayan Özotraç, bu birlik ve beraberliğin seçimler sonrasında Kütahya’da güçlü bir şekilde sağlanmasının arzu edildiğini ifade etti.

 

Haber: KUTSO Basın