5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu ve ilgili yönetmelik gereği yılda iki defa düzenlenen Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının 2019 yılı birinci toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen kahvaltının ardından, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu başkanlığında yapılan toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, KUTSO Meslek Komitesi Başkanları ve Meslek Komitesi Üyeleri katıldı.

İsmet Özotraç’ın açılış konuşmasıyla başlayan ve ilgili gündem maddeleriyle gerçekleştirilen toplantıda, komite başkanı ve komite üyeleri birer konuşma yaparak, son altı ayda komiteleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu. Ayrıca, KUTSO Meclis Başkanı duayen iş insanı Nafi Güral’a, iş dünyasına ve KUTSO’ya katkılarından, önderliğinden dolayı teşekkür etti. Kütahya Zafer Organize Sanayi Bölgesinde yürütülen çalışmalardan söz eden Özotraç, bu gayretler neticesindeki ulaşım, alt yapı gibi alanlardaki olumlu gelişmelerin sevindirici olduğunu dile getirdi. 31 Mart seçimleri sonrasında başlayacak yeni dönemde, sosyal ve ekonomik yönden ülkede olumlu gelişmelerin devam edeceğine inandığını ifade etti.

Haziruna hitap eden KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, meslek komiteleri temsilcilerinin toplantıdaki sunumlarından ve KUTSO çatısı altında yaptıkları çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirtti. KUTSO hizmet binasındaki fiziki iyileştirmelerden bahisle, üyelerin hizmetlere ilişkin taleplerini, meslek komiteleri vasıtasıyla KUTSO’ya iletmelerini istedi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu, Mart ayı içerisinde gerçekleştirilen TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu seçimlerine, KUTSO bünyesinde üyelerin katılımında oluşturulan dış ticaret grubu çalışmalarına, önümüzdeki aylarda üyelerle düzenlenmesi planlanan faaliyetlere ilişkin bilgi paylaştı.

KUTSO Meslek Komiteleri Müşterek toplantısı, hitapların ve gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından sona erdi.

 

Haber: KUTSO Basın