İSO Enerji Verimliliği Ödülleri

İstanbul Sanayi Odası’ndan Odamıza gönderilen  yazıda;

“İSO Enerji Verimliliği Ödülleri” 2019 yılı sonunda gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacağı belirtilmektedir.

İstanbul Sanayi Odası üyesi şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında; 2016, 2017 ve 2018 yıllarında üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş “enerji verimli ürün” ile “enerji verimliliği projesi” kategorilerinde; KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir.

Toplumun tüm kesimlerinde enerji verimliliği farkındalığını artırmak için İSO Enerji Verimliliği Ödülleri’ne sanayi firmalarının yanı sıra; akademisyenler üniversite-sanayi işbirliğine yönelik enerji verimliliği konusundaki akademik çalışmaları, Odalarımız da dahil tüm kurum ve kuruluşlar (kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar, üniversiteler, okullar) enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları, teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar ise enerji verimliliğine yönelik proje ve ürünleri ile “Özel Kategoriler” kapsamında başvuruda bulunabilecektir.

Son başvuru tarihi 31 Mayıs 2019 olup ödüllere ilişkin detaylı bilgiye ve başvuruların yapılacağı web adresine http://www.iso.org.tr/enerji-verimliligi-odulleri ulaşılabildiği hususunu,

Bilgilerinize sunarız.