Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük edilmesi amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olarak ülke genelinde oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurulları, il koordinatörü ticaret ve sanayi odaları bünyesinde çalışmalarına devam ediyor.

İl koordinatörlüğü Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından yürütülen, geçtiğimiz günlerde TOBB Kütahya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ile başkanlık seçimi tamamlanan kurulların ilk toplantıları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç başkanlığında, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantılara, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şule Özbek İri, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İcra Komitesi Başkanı Ali Alper Olgun, kurul ve icra komitesi üyeleri katıldı.

TOBB Kütahya KGK ve GGK başkanları haziruna hitap ederek iyi dileklerini paylaşırken, kurul üyeleri arasında tanışma yapılarak çalışma grupları oluşturuldu. Kurulların çalışma usul ve esaslarına ilişkin oryantasyon sunumu da yapılan toplantıda, 2015-2019 döneminde, kurullarda icra komitesi başkanlığı yapmış olan Aylin Girgin Oğuz ile Atakan Öncel’e, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, girişimci kurullarının, ilin, bölgenin ve ülkenin ekonomik gelişmesinde katkı sağlayabilecek çok önemli bir unsur olduğunu belirterek iyi dileklerini paylaştı. Girişimci kurullarının desteği ile KUTSO tarafından verimli ve etkin çalışmalar yürütmeye devam edileceğini belirten Özotraç, hayırlı olsun diyerek başarı diledi.

Haber: KUTSO Basın