Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Kocaeli’ye iş geliştirme ve inceleme ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Sanayi Odası ve Teknopark ile Kocaeli’de imalat sektöründe faaliyet gösteren işletmeler ziyaret edilerek, istişare ve incelemelerde bulunuldu.

Ziyaret programına, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (KDPÜ) Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Şükrü Şentürk, KDPÜ Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Müdürü Prof.Dr.Mehmet Tevfik Bayer, KUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meslek Komitesi Başkanları ve üyeleri, sanayici üye işletmelerin temsilcileri katıldı.

“Ford Yeniköy fabrikası”, “Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi”, “Sar-Cam”, “hktm”, “Apresan” işletmeleri yerinde incelenerek, bu işletmelerin faaliyetleri, kurumsal yapıları, çalışma usulleri ve üretimlerine ilişkin bilgiler alınarak, görüş alış verişi yapıldı.

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KUTSO heyeti ile Kocaeli’nin sanayisi ve iktisadi durumuna ilişkin bilgileri paylaştı.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ise kabullerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber: KUTSO Basın