Üyelerin talepleri doğrultusunda, sene başından bu yana farklı konularda gerçekleştirilen Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası KUTSO Akademi eğitimleri devam ediyor.

“Yönetim ve Liderlik Becerileri” konulu eğitim, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜ SEM) eğitmeni ve Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Adnan Erbaş sunumuyla, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) salonunda, yoğun ilgi ve katılımla gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aktaş, açılış konuşmasında, katılımcılara teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, üyelerin ilgisinden memnuniyet duyulduğunu, eğitim/seminer programlarının devam edeceğini ifade etti. Açılış konuşmasının ardından sunuma geçildi.

Sunumda, eğitmen Adnan Erbaş, hedef belirleme, karar verme, planlama, yürütme, denetleme, zaman yönetimi, iletişim, motivasyon, takım çalışması, yetki devri, toplantı yönetimi, kontrol mekanizmaları, ast-üst ilişkileri, etkin yönetici olmanın ipuçları, başarıya ulaşmak için çalışma stratejileri konularında bilgi verdi.

Eğitmen Adnan Erbaş’ın, iş ve aile hayatından örnekleri paylaştığı eğitime katılanlar keyifli sunumu, yoğun ilgi ve dikkatle dinledi. Hem iş hayatı, hem de sosyal hayatta önem taşıyan ipuçlarının da paylaşıldığı eğitimde eğlenceli anlar yaşandı. Katılımcılar, KUTSO’nun düzenlediği eğitim ve seminer programlarından memnuniyet duyduklarını belirterek, teşekkür etti.

Haber: KUTSO Basın