EĞİTİM DAVETİ “TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ” 13 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE 18.00-21.00

13 Haziran 2019 Perşembe günü, 18.00-21.00 saatlerinde, odamızda gerçekleştirilecek, “Toplam Kalite Yönetimi” eğitimine teşrifinizi bekleriz.

Elzem Akademi eğitmeni Teyfik Bıyıklı sunumunda düzenleyeceğimiz,  Odamız KUTSO Akademi tarafından katılım belgesi verilecek eğitime katılmak isteyen üyelerimiz, buradan online kayıt yapabilirler.

(Bir kişiden fazla katılımcı olması halinde, sadece kişi sayısını belirterek, bir defa online kayıt formu doldurulabilir.

Tarih 13 Haziran 2019 – Perşembe Bilgi ve iletişim
Saat Kayıt   : 17:45-18:00

Eğitim : 18:00-21:0

EĞİTİME KAYIT GEREKLİDİR.

Kayıt için son tarih-saat:

12 Haziran 2019-Çarşamba Saat:14.00

Online kayıt buradan yapılabilir.

İrtibat Personeli:

Tel. 0274 228 32 32 (118)

Yer KUTSO 2.Kat salonu
Konu Toplam Kalite Yönetimi

Sunum

Teyfik Bıyıklı

Elzem Akademi

Eğitmen, Danışman,

İş İdaresi/Toplam Kalite Yönetimi Bilim Uzmanı

7 Mayıs 2018

“Stres Siz Misiniz?” eğitiminde, katılımcıların memnuniyet oranı, %92 olmuştur.

8 Nisan 2019

“Performans Yönetim Sistemi” eğitiminde, katılımcıların memnuniyet oranı,

%93,23 olmuştur.

AMAÇ
Toplam Kalite Yönetimi (TKY)’nin temel amacı; müşterinin kalite gereksinimlerini belirleyerek, beklentilerin üzerine çıkmak, müşteriyi memnun etmek ve kaliteyi arttırmak için sürekli gelişmektir. TKY’nin en önemli özelliği ise ben değil, biz kavramının benimsenmesidir.
YÖNTEM

Söz konusu eğitimimiz, bilgi vermenin yanı sıra bir kurumsal gelişim eğitimi olup, katılımcılarda konuya ilişkin temel davranış kalıplarının idrak edilmesini ve uygulamaya alınmasını amaçlar. Eğitimde katılımcıların kafalarındaki soru işaretlerini ve şüphelerini eğitim esnasında tartışma konusu yaparak etkileşimli (diyalektik) eğitim yöntemi uygulanmasıdır. Böylece eğitimimiz; açık bir iletişime, detaylı bir öğrenmeye ve kalıcı bir davranış değişikliğine sebep olmaktadır.

İÇERİK
Kalite tanımı Kauro Ishikawa Kalite Çemberleri
Kalite tarihçesi Kauro Ishikawa

Balık Kılçığı