INNOPROM 2019 Fuarı Hakkında

T.C. Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinden Odamıza gönderilen yazıda;

Rusya Federasyonu Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Sverdlovsk Bölgesi Yönetimi tarafından düzenlenen INNOPROM Uluslararası Sanayi ve Ticaret Fuarı 8-11 Temmuz 2019 tarihinde Ekaterinburg kentinde gerçekleştirilecektir,

Resmi açılışını Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir PUTIN ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanınız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yapması planlanan ve 2019 yılında 10 uncusu düzenlenecek olan fuara, 20 ülkeden 600 firmanın katılım sağlaması ve 50.000 profesyonel iş insanının ziyaret etmesi beklenmektedir. Bu sene “Dijital Üretim: Entegre Çözümler” temasıyla düzenlenecek olan fuara tüm dünyadan büyük bir katılım beklenmektedir.

Ülkemizin “PARTNER ÜLKE: TÜRKİYE” adı altında yer alacağı fuara Zafer Kalkınma Ajansı tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı için ayrılan 90 m2 lik alan içinde 12 m’lik bir alanda TR33 bölgesini oluşturan Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Manisa illerinin yatırım ortamını tanıtmak üzere stantlı katılım gerçekleştirilecektir. Bölge illerimizde faaliyet gösteren firmalarımız, tüm masraflarını (ulaşım, konaklama, vb.) kendileri karşılamak kaydıyla Zafer Kalkınma Ajansı standında firma tanıtımlarını yapabilecekleri bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.