Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Haziran ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, meslek komitesi başkanlarının katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Toplantıda konuk edilen KUTSO Üyesi Uzun Metal Sanayi yetkililerine, TOBB Türkiye 100 Programı kapsamında “Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri” arasında yer almasından dolayı plaket verildi. Uzun Metal Sanayi yetkilisi Ahmet Uğurel’e, tebrik plaketini KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ile KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç takdim etti.

Takdimin ve hitapların ardından, olağan gündem maddelerinde yer alan konular görüşülerek, ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından aylık faaliyet raporu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu tarafından mali konular sunuldu. Meclisten Bir Ses gündeminde, KUTSO’nun “Dış Ticaret, TOBB Akreditasyon Sistemi ve Projelerine ilişkin çalışmalar” hakkındaki sunumuyla haziruna hitap eden KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış’a, günün anısına plaket takdim edildi.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Haziran ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın