KÜTAHYA VALİSİNİN KUTSO ZİYARETİ

Kütahya Valisi Dr.Ömer Toraman, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, şehrin, bölgenin ekonomik ve sosyal durumuna ilişkin değerlendirmeler yapılarak, görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özotraç,  KUTSO’nun, şehirdeki paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiğini vurgulayarak, şehrin, bölgenin, ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun göreve ve işbirliğine hazır olduğunu dile getirdi.

Kütahya merkez ve ilçelerindeki organize sanayi bölgeleri yatırımları, işletmelerin ihracat verileri gibi konularda karşılıklı bilgi paylaşımı yapılan görüşmede, işbirliği sağlanabilecek ortak çalışma ve faaliyetlere ilişkin fikir alış verişi yapıldı.