Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Meslek Komiteleri Haziran ayı toplantısı, her ay olduğu gibi, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen kahvaltının ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Meslek Komiteleri başkanları ve üyeleri katılımındaki toplantıda, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen uyuşturucuyla mücadele aplikasyonu “Uyuma” nın tanıtımı yapılmış olup, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, uyuşturucuyla mücadele kapsamında STK’larla ortak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y. Yazaroğlu, iş ve inceleme gezisi anket sonuçlarına ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

KUTSO 14. Meslek Komitesi Başkanı Mahmut Öztaş, Öztaş Makinanın kuruluş ve gelişim sürecine ilişkin başarı hikayelerine dair hitapta bulundu.

KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, güncel ve ekonomik değerlendirmelerde bulunarak, öncelikli ihtiyacımızın moral ve moralin getirdiği motivasyon olduğuna ilişkin görüşlerini hazirunla paylaştı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Zafer OSB’deki son gelişmeler hususunda bilgi paylaşımında bulundu.

Hitapların ve olağan gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu’nun, bir sonraki toplantı tarihini duyurmasıyla program sona erdi.

Haber: KUTSO Basın