KUTSO’NUN İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI ZİYARETİ

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti tarafından ziyaret edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan ile KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, şehrin, bölgenin ekonomik ve sosyal durumuna ilişkin değerlendirmeler yapılarak, görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya ve ilçelerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Turizm, gıda, tarım ve hayvancılık sektörleri ile yatırımlara ve organize sanayi bölgelerine ilişkin değerlendirmeler yapılarak, karşılıklı fikir alış verişi yapıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özotraç, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’a, Kütahya için yapılan gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür etti. KUTSO’nun, şehirdeki paydaşlarıyla işbirliğine büyük önem verdiğini vurgulayarak, şehrin, bölgenin, ülkenin, sosyal ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayacak tüm çalışmalarda, KUTSO’nun göreve ve işbirliğine hazır olduğunu dile getirdi.