Belgrad Gezisi Hk.

Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından,  12 – 15 Eylül 2019 tarihleri arasında Sırbistan’ın Belgrad şehrine, 3 gece, 4 günlük bir tur düzenlenecektir.

Tur süresince, 4 yıldızlı otelde, tek kişilik odalarda konaklama gerçekleştirilecek olup; kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra, tercüme, şehir ve Karlofça/Novi Sad turları ile rehberlik hizmetleri de tur ücretine dâhildir.

Meclisimiz ve Yönetim Kurulumuzun başkan ve üyelerinin de katılımında gerçekleştirilecek ve Belgrad şehri ve sanayisinin önemli temsilcileriyle temasların kurulacağı organizasyondan KUTSO ayrıcalığıyla faydalanmak isteyen üyelerimiz için kişi başı ücret 635 Avro’dur. Ücrete dâhil ve dâhil olmayan hizmetler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Bu organizasyonda, ilimizi temsilen aramızda olmak isteyen siz değerli üyelerimizin uçak biletleri ve otel rezervasyonlarının uygun fiyata yapılabilmesi adına 09 Temmuz 2019 tarihine kadar 200 Avroluk ön ödemenin odamıza gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Tur içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgi ekteki dosyada yer almakta olup, Geziye ilgi duyacak üyelerimiz aşağıda bilgileri iletilen Odamız Personeli ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyar, işlerinizde hayırlı kazançlar dileriz.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Mustafa Çalı

Tel : 0274 228 32 32 – 125

E-Mail : mustafacali@kutso.org.tr

 

EK: KUTSO Belgrad Gezisi