TUTAP BAŞKANINDAN KUTSO’YA ZİYARET

Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Başkanı Fikret Yıldız, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ile KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hasan Öncel’in bulunduğu ziyarette, Kütahya’nın tarih, kültür, turizm, el sanatları gibi zenginliklerinin, ulusal ve uluslararası tanıtımına katkı sağlayabilecek çalışmalar hakkında görüş alış verişi yapıldı.

TUTAP Başkanı Fikret Yıldız, yürüttükleri “Dünya Mirası Türkiye” projesi hakkında bilgi paylaşarak, Kütahya ve çevre illerde uygulanmasının arzu edildiğini, profesyonel çalışmalarla tanıtım faaliyetlerinin yapılabileceğini dile getirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Hasan Öncel, daha önceki dönemlerde Kütahya için gerçekleştirilen tanıtım faaliyetlerine, yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin bilgi paylaşarak, etkin tanıtım için tüm yerel dinamiklerin, daha güçlü işbirliği yapması gerektiğini dile getirdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, ziyaretinden dolayı TUTAP Başkanı Fikret Yıldız’a teşekkür ederek, Kütahya’nın UNESCO Yaratıcı Şehirleri arasında bulunmasının sevindirici olduğunu belirtti. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için, yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum kuruluşları, siyaset ve halk olmak üzere, beş erkin iş birliğinin önemli olduğunu vurguladı. Bu birlik ve beraberliğin Kütahya’da daha güçlü bir şekilde sağlanmasının arzu edildiğini, KUTSO’nun bu çerçevede gayretle çalışmalar sürdürdüğünü, göreve ve işbirliğine hazır olduğunu ifade etti.

Haber: KUTSO Basın