BELEDİYE KÜTAHYASPOR HEYETİNİN KUTSO ZİYARETİ

Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, bilgi alış verişinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Öncel ve Ahmet Y.Yazaroğlu ile KUTSO Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette, karşılıklı bilgi alış verişinde bulunularak, her alanda olduğu gibi Kütahyaspor için de birlik ve beraberliğin önemli olduğu vurgulandı.

Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel, yeni yönetimleriyle başlatılan çalışmalara ve yapılan ziyaretlere ilişkin bilgi paylaşarak, geçmiş dönemlerde görev yapanlara teşekkür etti. İş insanları başta olmak üzere tüm Kütahyalıların desteğinin önemli olduğunu, birlik beraberliğin moral ve güç vereceğini, maçlara da herkesi beklediklerini ifade etti. Kurumsal yapıyı iyileştirme çalışmalarından söz eden Özel, Belediye Kütahyaspor için alt yapı ve teknik düzenlemeler konusundaki hedeflerini de paylaşarak, KUTSO heyetiyle görüşmekten memnuniyet duyulduğunu belirtti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Öncel ve Ahmet Y.Yazaroğlu ise yeni görev alanlara başarı dileyerek, iyileştirme gayretlerinden dolayı tebrik ettiler. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi, KUTSO’nun Belediye Kütahyaspor’u yine desteklemeye devam edeceğini, birlik ve beraberliğin önemsendiğini belirttiler.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın