Sayın Üyemiz

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. den Odamıza gönderilen yazıda;

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafindan, T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin değerli katkıları beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (IMKON), Eskişehir Teknik Üniversite, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan ESKİŞEHİR İNŞAAT 2019 Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde ETO — TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşebilecektir.