Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Kasım ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen akşam yemeğinde, KUTSO’ya yeni kayıt olan işletmelerin üyelik beratları, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç tarafından takdim edildi.

 Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan başkanlığında gerçekleştirilen, KUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, meslek komitesi başkanları, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu başkanının katıldığı toplantı, ilgili gündem maddeleriyle yapıldı.

Toplantıda, Kütahya Tasarım Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Fotoniksense Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müdürü Abdurrahman Yiğit konuk edildi. Yiğit, haziruna hitabında, işletmesinin faaliyetleri hakkında bilgi sundu. Yazılım çözümleri, siber güvenlik ve ağ hizmetleri, sunucu destek hizmetleri, elektronik sistemlere yönelik çalışmaları ve üretimleri, planlanan faaliyetleri ve girişimcilik hikâyesine ilişkin bilgi paylaştı.

Konuk hitabının ardından, olağan gündem maddelerinde yer alan konular görüşülerek, ilgili kararlar alındı. Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu tarafından mali konular, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Y.Yazaroğlu tarafından aylık faaliyet raporu sunuldu.

Meclisten Bir Ses gündeminde, “Bor madeni” konulu sunumuyla haziruna hitap eden KUTSO Meclis Üyesi Yakup Germiyanoğlu’na, günün anısına plaketini, Meclis Başkanı Nafi Güral verdi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, ildeki yatırımlar, mesleki eğitime yönelik paydaş kurum ve kuruluşlarla sürdürülen çalışmalar, Kütahya Zafer Altıntaş Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili gelişmeler gibi konularda bilgi paylaştı. Kütahya Zafer Altıntaş OSB hakkında bilgilendirme yapılması ve yatırımcıların davet edilmesi amacıyla, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığındaki heyetle Ekim ayında Bursa’da gerçekleştirilen ziyaret ve faaliyetler hakkında bilgi veren Özotraç, benzer ziyaretlerin, yıl sonuna kadar Kocaeli ve İstanbul illerinde de yapılacağını belirtti.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlandığı KUTSO Kasım ayı meclis toplantısı, bir sonraki toplantı tarihinin duyurulmasının ardından, Meclis Başkan Vekili Ahmet Bağırgan tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın