12. Ege İlleri Tanıtım Günleri ve Etkinlikleri

Sayın Üyemiz,

Ütopya Creative Agency Fuarcılıktan Odamıza gönderilen yazıda;

Egem Platformu tarafından düzenlenen 12. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri, 28.Kasım.2019 – 01.Aralık.2019 tarihleri arasında ANKARA /ALTINDAĞ ilçesinde yer alan Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği ve Egem Platformu’nun yapacakları etkinlikte kurumlarını temsilen Ütopya Creative Agency’in yetkili kılındığı belirtilmektedir.

Aydın ilimizin ev sahibi kent olacağı etkinlikte, ziyaretçiler Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde Ege havasını hissedecekler. Ege bölgesine özgü yemeklerin, el sanatlarının, halk oyunlarının görüleceği ve tadılacağı etkinlikte; Ege bölgesinin güzellikleri ve bölgede yapılan çalışmalar anlatılacak. 4 gün sürecek etkinliklerde Ankara ve çevre illerden gelecek olan vatandaşlar, Egenin eşsiz doğası, turizmi, sanatı, sosyal ve kültürel hayatı, ticaret ve sanayisi, yani her yönüyle Ege Bölgesi’ni tanıtılacağı organizasyonuna katılım göstermek isteyen üyelerimizin dikkatine sunarız.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği

 

Ankara Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan 12.Ege İlleri Tanıtım Günleri etkinliği için organizasyon firması iletişim :

ÜTOPYA CREATİVE AGENCY

Adres: Ankara, Çetin Emeç Bulvarı No: 21/25 Dikmen, Çankaya

Telefon : +90 312 481 51 53

Fax : +90 312 481 50 80

Mail : info©utopyacreative.com

Web: www.utopyacrmtive.com