IPARD II Dönem Sekizinci Başvuru Hakkında

Sayın Üyemiz

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kütahya İl Koordinatörlüğünden, Odamıza gönderilen yazıda;

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 25 Kasım 2019 tarihinde “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar tedbiri kapsamında toplam destek bütçesi 50 milyon Avro olan IPARD Programı (IPARD II DÖNEMİ) Sekizinci Başvuru Çağrı İlanı çıkmış bulunmaktadır.

Bu “Başvuru Çağrı İlanı” kapsamında “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbirinden yalnızca makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımları desteğine ilişkin başvurular kabul edileceği, Başvuru çağrı ilanı için; https://www.tkdk.gov.tr/Content/File/BasvuruFiles/BasvuruCagriIlani/IPARDII/IPARDII_SekizinciBasvuruCagriIlani.pdf adresinden ulaşılabileceği bildirilmekte olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

EK : IPARDII_SekizinciBasvuruCagriIlani